Jaahas, viime päivityksestä onkin taas aikaa... Oon kyllä niin laiska kotisivujen ja blogien päivittäjä että huuhhuh!

Päästiin Allin kanssa vihdoin agiltyryhmään! *taputapu* Ensi viikolla vielä on molempien treenit torstaina, mutta sitten siirtyy Allin treenit maanantaiksi. Kahdet treeit on nyt takana, tällä viikolla ei pidetty sateen takia mutta huomenna aamulla ois tarkotus mennä käväsemään kentällä. Viime treeneissä olin nini tyytyväinen kun Alli ei edes yrittänyt karata eikä edes katellut muita koiria ykkösradalla! Toinen radanpätkä menikin sitten vähän plörinäksi kun se oli juoksua koko pätkä, sitä ei olla vielä harjoteltu niin Alli sitten päätti pimahtaa ylikierroksille, alko hyppimään vaan vasten plus että meinas karata muutamaan otteeseen. ;-) Huomenna olis tarkotus harjotella kontakteja, keppejä ja peräkkäisiä hyppyjä niin että se irtoas sinne eteen eikä tulisi mun luo hyppimään. Tänään taas kauhistelin Allin vauhtia lenkillä enkä kyllä yhtään ihmettele vaikka katkaski jalkansa sillon kolmesta kohtaa... Siis herranjumala neiti tulee ryminällä jotain kallionpieltä alas ja tekee ihme syöksyhyppyjä... belgin kanssa tosiaanki kannattaa olla vakuutus! :-D

Tällä viikolla oli myös ekat tokotreenit koko ryhmässä ja ne meni ihan ok. Otettiin ohittamisia, paikallaan oloa ja seurausta. Ens kerralla otan tokohyppyä nyt ihan totaalisen alusta yhdellä laudalla, kun sehän on Allin mielestä aivan järkyttävää mennä siitä läpi... toivottavasti se nyt hokais että se hyppy ei oo sen kummosempi kun mikään muukaan este. Sehän menee ihan levottomaksi kun mennään sen ohikin.

Eikai tässä sen kummempia, Siru porskuttaa menemään tasasta vauhtia agilityssä niinku aina!
Koirilla on nyt ollu aika kiitettävästi punkkeja, varsinkin Allilla, oon sitten kärtsäilly niitä tulitikkujen kanssa. Mitäs tulevat mun lapsosia imemään kuiviin, saavat sitten kärsiä seuraamukset! ;-)

-Johanna ja kaljut koirat