Tänään oltiin taas hallilla treenaamassa Allin kanssa. Saatiin vihdoin hallin avaimet niin sunnuntaisin päästään treenaamaan!

Tänään harjoittelin Aata, se meni heti ekalla kerralla jo tosi hyvin! Opeteltiin viimeviikolla puomia niin se varmaan yhdisti sen vähän siihen ja oli rohkeampi. Ajattelin pitää A -estettä nyt alussa tosi matalana niin että Alli tottuu siihen. Puomi oli näköjään hyvin muistissa vielä viime kerrasta, ei tarvinut enää herkulla vetää ja Alli meni ihan itse, mutta pidin kuitenkin valjaista kiinni varmuuden vuoksi. välillä ei meinannut peppu pysyä kontaktilla niin sitä piti välillä korjailla. Putki menee ihan hyvin välillä, mutta mutkalla olevaan putkeen Alli ei aina mene, vaikka sitä ollaan monta kertaa otettu. Jos Alli ei uskalla heti mennä putkeen niin se hermostuu ja rupee örisemään siinä putken suulla ja näyttää erittäin huvittavalta :-D Otettiin myös pikkunen hevosenkengän muotoinen pätkä missä oli hyppy - hyppy - putki - hyppy - hyppy. Alli meinaa tulla aina sen kakkoshypyn ohi mun perässä, mutta kerran se onnistu ihan loistavasti. Ensi kerralla ajattelin sitten treenata hyppyjä laittamalla lätkän kakkoshypyn taakse ja harjoitella vähän irtoamista.

Ollaan nyt otettu silleen että äiti tai iskä on mukana auttamassa ja sitten ravistelee räminäpurkkia tai suihkuttaa vettä jos Alli tulee hyppelemään sinne. Alli ei oikein malta keskittyä aina, se ottaa hirveesti häiriötä jos joku muu on siellä. Jospa noi kaikki esteet sais hyvin treenattua niin vois sitten pyrkiä johonkin vakituiseen ryhmään. En vaan yhtään tiedä miten Alli käyttäytyy vapaana hallissa jos on muita koiria. Täytyy pyytää varmaan joku tuttu mukaan jokukerta hallille niin sais häiriöharjotuksiakin.

Oltaisi päästy hakuryhmään kokeilemaan, harmi vaan että mulla on silloin lauantaisin kuvataidekoulu niin se ei sovi... mutta mennän mukaan kun treenit siirtyy iltapäivälle, kunhan tulee vähän valoisammat illat.

Niin ja Alli on saanut massaa tooosii paljon lisää. Eli siis hyvä asia! voispa sitä kai koittaa vihdoin johonkin näytelmiin mennä kun se alkaa näyttämään koiralta. Kauheeta kun Sirusta ei voi kirjoittaa mitään kun se on niin kiltti ja hyväkäytöksinen koira joka osaa kaiken tarvittavan. :-)

1379054.jpg
etsii etsii etsii... ei ihan ole tänätalvena, oiskin noin paljon lunta ;-)