Heippa taas!

Täällä on taas koko viikon ollut huono ilma. Tänään oltiin ekaa kertaa tällä viikolla sellasella normaalia pidemmällä lenkillä, koko viikon tullut tuommosia puolentunnin pyörähdyksiä tehtyä silloin tällöin. Sää oli aivan kamala mutta menin Allin kanssa pellon läpi ja tarkoitus oli mennä Ahdintielle ja jatkaa siitä kävelytietä pitkin mutta poikkettiinkin sittenkin metsään (jonnekkin rämeikköön missä en ennen ole ollut) missä pompittiin kaiken näkösissä lätäköissä ja kallioilla. Alli taas juoksi sellasta vauhtia että hyvä knu ei puihin törmännyt. Sillä kyllä kanssa aivosolut vaan sinkoilee edes-takaisin päässä kun se pääsee vapaana juoksemaan. Harmi ettei tullut kameraa mukaan kun Alli oli niin märkä, kurainen ja kuolainen :-D

Alli on saanut kyllä massaa lisää ja nykyään se syökin hyvin. Ennen se oli ihan normaalia että se jätti puolet syömättä mutta nyt menee joka kerralla kaikki sapuska. Ohitukset lenkillä on mennyt mainiosti kun oon ottanu kaikennäköisiä kinkkuleikkeleitä mukaan ja käskenyt seurata tai olla sivulla. Joku päivä olis tarkoitus mennä koulukaverin akita inu-uroksen kanssa lenkille, saa nähdä mitä Alli tykkää komeasta akita uroksesta. ;-)

Sirulla oli torstaina ja perjantaina maha ihan kuralla joten jätettiin agility välistä. Tokotreenitkin jäi keskiviikkona, koska olin koulun taidematkalla Helsingissä.

Hauskaa isänpäivää!

1052642.jpg
Alli näyttää ihan hevoselta! Otettu tämän vuoden alkupuolella.