Tänään oltiin muutaman viikon tauon jälkeen tokotreeneissä. Eka ajattelin että en jaksa edes lähteä kun olin aikataulusta myöhässä mutta onneksi tuli mentyä, oli hyvät treenit!

Alli oli vähän hepulissa kun tulin suoraan koulusta enkä ollu edes ehtinyt käymään lenkillä, menin sitten suoraan treeneihin. Alli sähläili ja oli aika täpinöissä, välillä oli vähän vaikeeta saada kontaktia, mutta kyllä se nyt jonkin verran kuunteli. Harjoittelin hyppyä molempien lelun ja namien kanssa ja totuttelin siinä hypyn lähellä oloa, seuraamista ja paikallaanoloa. Kentällä ammuttiinkin muutaman kerran eikä Alli siihen paljoa regoinut.

Meidän ohjausvuorolla tarkoitus oli ihan ottaa pelkkää seuraamista ja semmosia perusjuttuja. Aluksi Alli haahuilia kaikkialle muualle tavalliseen tapaan. Siinä sitten kouluttajalta sain tosi hyviä neuvoja (kuten lelun paikasta ja muutenkin palkkaamismenetelmistä) ja treenien loputtua oli kyllä ihan eri koira! Siis ei uskois että noin pikkusilla muutoksilla sais Alliin aivan mahtavan kontaktin ja seuraaminen oli suoraan sanottuen täydellistä! Uskalsinkin irrottaa hihnankin loppujenlopuksi. :D Tämmösten treenien jälkeen tulee aina niin hyvä mieli ja innostus treenata lisää. Mulla oli vähän nyt stressiä, ahdistusta ja laiskuuttatässä koeviikolla, nyt taas saa hetken hengähtää ja Allillekin jää aikaa enemmän. Joten treenaamaan vaan joka viikko :-)