Jospas nyt alottaisin niistä nuorten SM-kisoista. Aamulla satoi kun päästiiin paikalla ja koko ykkäsluokankin ajan sadekuuroja tuli aina välillä kaatamalla, mikä tietenkin vaikutti siihen että joillakin koirilla suoritus tyssäsi siihen. Kakkosluokassa taidettiin lähteä viidentenä tai jotain. Sillon ei onneksi satanut, mutta sirun vauhti oli vähän hidasta kun kenttä oli märkäjä. Keppejen kohdalla sitten oli sellasta lammikkoa niin siinä meni aikaa ihan kivasti (samoin keinulla). Päästiin loppuun kuitenkin ilman virheitä ja n. 11 sekunnin ajanylittämisellä. ;) Ja viidenneksi sijoituttiin.

Tavattiin siellä sitten sattumalta Sirun velikin, jonka olen joskus pari vuotta sitten nähnyt myöskin Raumalla kisoissa! Komea poika oli, ihan saman värinen lukuunottamatta valkoista piirtoam mitä Siru ei omista. Tuli sisaruksista otettua kuviakin :)

884583.jpg884589.jpg
Pahoittelen laatua, kuvat otettu kännykällä. On ne niin söpöjä!

Tänään kävästiin agilitykentällä (mutta ilmeisesti ei ollutkaan lauantaikoulusta, ymmärsin että piti olla keppiharjoituksia?) ja otin Allin kanssa rengasta ja keppejä vähän. Rengas meni hyvin ja kepitkin siinä, mutta heti kun äiti ja Siru lähti autoon niin ei Alli enää mihinkään keskittynyt. Vinku, katteli autolle päin ja veti vaan. Kattelin siinä hetken sitten niiden toisten nuorten koirien seuraamisharjoituksia kontaktin kanssa ja päästi koiransakin irti (ja kaikki seurasi ja pysyi omistajansa luona nätisti). Siinä vittuuntuneena heitin vaan koiran autoon pienen lenkin jälkeen ja köröteltiin kotia. Välillä tuntuu että itse olin viimeinen asia mikä Allia kiinnostaa. Täytyy vaan treenta, treenata, treenata ja treenata. Hiljaa se hyvä tulee ;)

Tänään ajattelin jossain vaiheessa tehdä vielä jäkipätkän tai jos jaksan mennä kupittaalle harjoittelemaan kun siellä on pyöriä aika paljon häiriönä.