Tänään oltiin Sirun kanssa oman seuran agilitykisoissa. Puhdas rata mutta aikaa ylittyi +4,75. Ihanneaika oli siis 45 sekuntia, hidastelua tuli vähän kepeillä (ite taisin tunkee sinne ekalle keppivälille liikaa kun ajattelin että Siru aloittaa toisesta välistä kuitenkin). Katsotaan nyt mihin kisoihin seuraavaksi :-)

Keskiviikkona oli tokotreeneissä kisanomainen suoritus ja kaikkien suoritukset pisteytettiin ja videoitiin. Meillä meni iiihaaan plörinäksi koko juttu, siitä onki kiva sitte saada video. ;-) Luoksepäästävyydestä ja paikallaanmakuusta saatiin kyllä kymppi! Seuraaminen kytkettynä ja taluttimetta oli molemmat 7,5. En kyllä ottanu hihnaa pois vaan jätin sen laahaamaan jos Alli kuitenkin olisi lähtenyt hepuloimaan. Alli vaan tietenkin nuuski ruohoa ja haahuili jotain omiaan. Liikkeestä maahanmeno oli seiska, jouduin ite pysähtymään ja kumartelemaan siinä. Luoksetulo oli tosi hyvä, paitsi että itse kouluttaja tunaroi ja kutsui koiran ennen tuomarin lupaa... ;-) Liikkeestä seisominen 7,5, enkä edes muista mitä tässä mahtoi tapahtua. Estehypystä tuli sitten nolla niinku arvasinkin kun Alli nyt hirveesti pelkää sitä estehyppyä. Kyllä se sen hyppää jos ite  hyppään ensin!

En varmaan vähään aikaan ehdi päivittelemään kun itsellä alkaa koeviikko torstaina, joten taidan jättää kahtena viikkona nyt treenitkin välistä.

Ajattelin laittaa nyt jokaisen päivityksen mukana jonkun hauskan koirakuvan. Tässä eensimmäinen! Otettu kesällä -06 :-)

926384.jpg
"Ei tunneta!"