Heippa!

Taas on mennyt vähän aikaa että ei olla laitettu kuulumisia pitkään aikaan. Lukion alkaessa on ollut sen verran hommiakin että tuntuu ettei mitään kerkeä tekemään ja pikkuasiat tuuppaa unohtumaan helposti.

Eilen agilitytreeneissä meni tosi hyvin, kunhan itse muistan vaan juosta täysillä ja kehua paljon Sirua. Allikin oli kentällä mukana ja harjoittelin keppejä, pöytää ja putkea, muutaman kerran taisin otta rengastakin. Kontakteja en ole toistaiseksi uskaltanut yrittää ennen kun saan jonkun avustajan siihen sitten auttamaan. Alli kiihtyy tosi nopeasti ja on ihan hepulissa aina kun käsken putkeen... En oo uskaltanut päästää kentällä vapaaksi (jos siellä on muita koiria siis) kun sellaista luottamusta ei vielä oikein ole, heti kun pääsee vapaaksi niin tuuppaa alkaa hepuloimaan ympäri kenttää. ;) Viime tokotreeneissäkin piti ottaa taluttimetta seuraamista, mutta Alli lähtikin sitten juoksemaan ympäri kenttää, juuri näin. Seuraavalla kerralla koitetaan liinan kanssa ja joku saa sittne heitellä Allin päälle vettä tai jotain jos karkaa jonkun luokse. Muutenkin Allilla on yllä nyt sellasta keskittymiskyvyttömyyttä, koko ajan ihan täpinöissä ja sellaista ylimääräistä sähellystä... Kaipa se siitä iän myötä tasapainottuu ja rauhottuu.

Sirun kanssa on nyt sunnuntaina sitten nuorten agilityn SM-kisat Raumalla. Saa nähdä miten menee, kun on luvattu koko Suomeen ensimmäistä syysmyrskyä... Keskiviikkona oltiin ATT:n seuramestaruuskisoissa ja saatiin nolla. Tokalla kepillä oli vähän haahuilua mutta sitten lähti sujumaan hyvin kepitkin, vaikka niitä 'pelkäsin' eniten. ;) Finaalirata meni mielestäni vielä paremmin, ja ihan lopussa harmiksi toisiksiviimeisellä esteellä hylky, koska Siru kääntyi väärälle hypylle. Hiukan harmitti koska muuten olisi ollut puhdas rata, taisin jättää Sirun hiukan liikaa selän taakse kun yritin vaan juosta.

Lähdenpä tästä saunaan, joten lopetan tältä erän!

Ainiin vielä loppuun tämä kun

Paula haastoi meidät Hirmujen blogissa, joten nyt olisi tarkoituksena kertoa 7 asiaa omista koirista!

 Siru
1. rakastan ruokaa ja söisin itseni varmaan hengiltä jos siihen olisi mahdollisuus
2. Allin kanssa on ihan kivaa kiehnätä välillä mutta pääosin se on rasittava kakara
3. agillity on niin kivaa varsinkin kun saa herkkua!
4. En leiki leluilla lainkaan, mutta kun mennään napuriin niin nappaan aina Jamin vinkulelun
5. Tykkään lähteä jänisten perään
6. Syön aina loppuun Allinkin ruuat jos saan tilaisuuden
7. Tällä hetkellä kutsumanimeni on Sirpa-Leena tai Leena-Kaisa tai Sirkka-Liisa

Alli
1. Minulla on erittäin monta lempinimeä
2. Tykkään kantaa vaatteita tai ylipäätänsä mitä tahansa esineitä
3. Otan aina kengän suuhun kun joku tulee kotiin
4. Olen aina pelännyt Johannan roskista
5. Tykkään kiusata minna hakemalla roskiksesta papereita tai ottaa kurkkupastillipaketin
6. Olen laiha ja karvaton
7. Tykkään nukkua selälläni sellaisessa paikassa missä olen mahdollisimman paljon tiellä

867121.jpg  867116.jpg